Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Poza e cam neclara...asa se intampla cand nu ai timp de poze si nici lumina becului nu te ajuta cu nimik :D ... Dar chiar daca poza nu e reusita ...foietajul a fost atit de bun....
Foietajul il scoatem din timp din congelator pentru a se dezgheta la temperatura camerei.
Dovlecul il curatam de coaja si il dam prin razatoare.Il punem intr-o sita si lasam sa se scurga zeama.
Intr-o tigaie punem ulei si calim dovleacul impreuna cu zaharul ( zaharul poate varia in functie de cat de dulce vrem sa fie dovleacul) .
Intindem foietajul ,il ungem cu unt .Punem compozitia de dovleac si rulam .
Dam la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pana ce foietajul s-a rumenit frumos .
Se lasa sa se raceasca si dupa preferinta se poate pudra cu zahar pudra !
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult